Over ons

Bouwbedrijf Gebr. ten Heggeler B.V. is vanaf 1985 als tweemansbedrijf uitgegroeid naar een jonge dynamische onderneming met ca. 20 medewerkers onder leiding van de grondleggers: Martien en Marcel ten Heggeler.

Bouwbedrijf Gebr. ten Heggeler B.V. beschikt over een goed op elkaar afgestemd bouwteam van vakbekwame mensen, dat door jarenlange ervaring de opdrachtgever vertrouwen geeft in de onderneming, de kwaliteit en duurzaamheid van het eindprodukt.

Bouwbedrijf Gebr. ten Heggeler B.V. beschikt over een eigen modern materieel-wagenpark, oa. verreiker/10-ton’s meter-kranen/compleet steiger-, stut- en stempelmaterieel/ bedrijfsbussen compleet ingericht met de modernste gereedschappen.

Leerbedrijf
Scholing en opleiding staan hoog in het vaandel. We zijn erkend leerbedrijf in de bouw.

Een leven lang leren is een bewuste keuze in ons bedrijfsbeleid, waarmee we onze medewerkers willen boeien en binden en toerusten voor hun dagelijkse bouwwerkzaamheden.

We besteden veel tijd en aandacht aan stagiairs, leerlingen, studenten op VMBO-, MBO- en HBO-niveau en aan onze vakvolwassen medewerkers om ze up to date te houden in hun vakgebied.
erkend leerbedrijf
De diverse dagelijkse bouwwerkzaamheden vragen het nodige organisatietalent, inzicht en kennis van zaken van onze medewerkers. Onze medewerkers volgen dan ook regelmatig trainingen en cursussen op het gebied van organisatie, veiligheid, communicatie, productkennis en vakvaardigheid.

Leerlingen die een BBL-opleiding timmeren, metselen of tegelzetten volgen zijn van harte welkom op onze bouwplaats voor hun beroepspraktijkvorming en worden door ervaren leermeesters begeleid en opgeleid. Daarin hebben we een jarenlange traditie, waardoor veel van onze huidige medewerkers in eigen huis is opgeleid en getraind. Allemaal beheersen ze de fijne kneepjes van het bouwvak.