Activiteiten

Activiteiten

Woningbouw

Bouwbedrijf Gebr. ten Heggeler B.V. is al meer dan 35 jaar actief in woningbouw. Wij maken vrijstaande, 2 onder 1 kap en geschakelde woningen en bouwen de woningen in diverse stijlen van klassiek en landelijk tot modern. Onder “Bekijk woningbouw” kunt u een selectie uit onze gerealiseerde objecten bekijken.

Utiliteitsbouw

Een kantoor of bedrijfspand is het visitekaartje van uw bedrijf. We hebben jaren ervaring met het bouwen of verbouwen van bedrijfspanden en kantoren. Onder “Bekijk utiliteitsbouw” vindt u een aantal van onze gerealiseerde objecten.

Verbouw

U wilt uw woning verbouwen, uitbouwen of verduurzamen, dan  bent u bij ons aan het juiste adres. We gaan graag met u in gesprek om de wensen door te nemen en een passende offerte te maken. Onder “Bekijk verbouw” kunt u een aantal van onze gerealiseerde verbouwingen bekijken.

Restauratie

Monumentale panden of oude gebouwen restaureren wij graag voor u. Onze vakbekwame medewerkers hebben veel ervaring in deze werkzaamheden. Het is voor ons een uitdaging om traditioneel werk weer in oude staat te herstellen. Onder “Bekijk restauratie” vindt u een aantal van onze gerealiseerde restauratiewerken.

Agrarisch

Voor de nieuwbouw of uitbreiding van uw agrarische (bedrijfs)gebouw bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn bekend met de laatste bouwmethodes. Onder “Bekijk agrarisch” staan een aantal gerealiseerde objecten.

Projectontwikkeling

Wij denken graag mee in de aankoop, ontwikkeling van een plan en doorverkoop van woningen / appartementen / bedrijfspanden. Wij staan graag met onze kennis tot uw beschikking. Enkele voorbeelden van lopende en gerealiseerde projecten hebben wij voor u onder “Bekijk projectontwikkeling” geplaatst.

Modelwoningen

In samenwerking met onze architecten hebben wij een aantal modelwoningen ter beschikking. Voor meer informatie verwijzen wij u naar “Bekijk modelwoningen”. U kunt ook altijd contact opnemen met ons kantoor voor persoonlijke vragen.

Daarnaast hebben wij een samenwerking met ConstruQ. Dit bouwconcept is vooral een praktische manier van bouwen. Dit concept bestaat uit houtskeletbouw met betonnen verdiepingsvloeren. Alle bouwmaterialen worden door ConstruQ kant-en-klaar op de bouwlocatie aangeleverd. In enkele dagen maken wij uw casco woning wind- en waterdicht. We zijn daardoor minder afhankelijk van weersomstandigheden en beschikbare mankracht.

Scroll naar boven